‘Kinderopvang nu en in de toekomst'

OKNETAL voor uw gehele administratie in de kinderopvang

 

‘Kinderopvang nu en in de toekomst'

 

Graag ontvangen wij u op op onze mooie locatie te Wateringen

om 3 leuke, interactieve workshops te volgen!

 

Workshop 1: Oknetal BV. Bent u toe aan verandering?

Door alle veranderingen in de kinderopvang branche is voor iedereen de belangrijkste vraag: “Hoe kun je hoge kwaliteit bieden en toch besparen?” In onze workshop kijken wij samen naar waar het geld aan wordt uitgegeven binnen de kinderopvang en op welke punten we kunnen besparen zonder verlies van kwaliteit.

 

Workshop 2: Bitcare BV. Welkom in de toekomst!

De kinderopvang van morgen staat centraal tijdens onze workshop. Wij laten u graag zien hoe ict u kan helpen om kosten en tijd te besparen zonder grote investeringen. Aan de hand van de zeven voordelen nemen wij u mee naar de toekomst.

 

Workshop 3: Sales Wizard Tijd-, plaats- en mediumonafhankelijk.

Tijd-, plaats- en mediumonafhankelijk, dát zijn de speerpunten van 2015! Consumenten laten zich niet belemmeren. Uw klanten en prospects zoeken informatie, wisselen ervaringen uit of willen een vraag stellen als het hun uitkomt en op de manier die op dat moment binnen handbereik is. Ondernemers die deze kansen zien en benutten staan voor een gouden toekomst. De presentatie neemt u mee binnen het succesvolle drieluik van internet marketing. 1. Een goede website, die uiteraard mobiel vriendelijk is. 2. Uw klanten kunnen via social media over u praten en met u in contact komen. 3. Google optimalisatie, analyse en uitvoer van uw vindbaarheid.