video

OKNETAL voor uw gehele administratie in de kinderopvang

 

Een video op uw website

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. De internetbezoeker van vandaag is sterk visueel ingesteld. Een korte videopresentatie van de organisatie geeft de kijker in enkele minute een ‘beeld’

 

Het gebruik van video’s zorgt er vooral voor dat bezoekers langer op uw site blijven hangen. Als u een video op uw hoofdpagina heeft, is dat het eerste dat de meeste bezoekers aanklikken.

 

Zo houdt u ze op uw site en vermijdt u dat ze meteen wegklikken. Bovendien spreekt een goed gemaakte video meer aan dan een ellenlange tekst. Zeker voor de presentatie van een kinderopvang organisatie is video een zeer geschikt medium, omdat het vooral geschikt is voor het overbrengen van emotionele argumenten en sfeerasaspecten, die belangrijke rol spelen in de keuze van de ouders.

 

Maandelijks worden er meer dan 10 miljard video’s online bekeken. Internet­gebruikers verwachten dan ook steeds meer dat zelfs de kleinste website enkele video’s aanbiedt. Hoe verrijkt u uw bedrijfswebsite met video’s?

 

Een goede videopresentatie geeft een goede eerste indruk van de organisatie, de locatie, de sfeer en de mensen. Een videopresentatie geeft ‘gezicht’ aan de organisatie. Daarbij worden sites waarop filmpjes zijn geplaatst doorgaans hoger gekwalificeerd in Google.

 

Een videopresentatie kan verschillende doelen dienen: er kan gekozen worden voor een feitelijk verhaal met veel informatie, er kan gekozen worden voor een impressie waarin sfeer en gevoel centraal staan. Een videopresentatie kan veel doelen dienen. Belangrijk is dat er vooraf een goed plan gemaakt wordt waarin doelstelling, inhoud en vorm worden vastgelegd. Omdat plan te maken is een heldere strategie van belang.

Oknetal kan u begeleiden in het ontwikkelen van een heldere communicatiestrategie en het uitwerken hiervan in videopresentatie of commercial.