Website

OKNETAL voor uw gehele administratie in de kinderopvang

 

Website

Uw website is het online visitekaartje van uw kinderopvang en speelt daarbij een centrale rol in de communicatie voor potentiele klanten. Het is belangrijk om mee te gaan met de modernisering en wensen van ouders. Daar moet de nodige aandacht aan worden besteed.

 

Uw wilt als bedrijf zijnde graag ouders lokken naar uw website, maar het is niet de bedoeling dat als zij eenmaal uw website bekijken, dat zij het ook weer vroegtijdig wegklikken. Het uiteindelijke doel is dat zij eenvoudig op een structurele wijze de informatie kunnen vinden die zij zoeken en uiteindelijk overtuigd worden om in te schrijven.

 

Tips om de aandacht van ouders vast te houden op uw website:

 

1. Overzicht. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers binnen tien seconden beslissen of ze op een website blijven of niet. Daarom moet de website in één oogopslag overzichtelijk zijn. Geen omslachtige informatie, maar zorg ervoor dat bezoekers de website ervaren als overzichtelijk, duidelijk en concreet.

 

2. Goede navigatie. Als ouders niet snel genoeg de informatie kunnen vinden die zij zoeken, klikken ze de website al snel weg. Het is dus belangrijk dat er een duidelijk menu te vinden is met eventuele uitklapbare subpagina’s, zodat alles in een logische volgorde overzichtelijk is.

 

3. Vermijd afleiding en afschrikking. Als ouders op een website komen met een drukke lay-out, veel plaatjes en veel filmpjes worden zij afgeleid. Het zorgt er ook voor dat er geen overzicht is in één oogopslag.

 

4. Gebruik video. Tegenwoordig zijn de mensen sterk visueel ingesteld. Maandelijks worden er meer dan tien miljard video’s online bekeken en internetgebruikers verwachten steeds vaker dat de kleinste bedrijven een video aanbieden. Een video met een rondleiding door uw kinderopvang, geeft gezicht aan uw bedrijf. Bewegend beeld zegt meer dan duizend woorden. Als u de video plaatst op de hoofdpagina, houd u ook de aandacht van ouders langer vast.

 

5. Contact. Zorg ervoor dat contactgegevens toegankelijk zijn voor potentiele klanten. Ouders waarderen het als zij op een eenvoudige manier contact kunnen opnemen, vragen kunnen stellen en er een mogelijkheid is om in te schrijven via de website.

 

Wilt u uw bestaande website aanpassen of een geheel nieuwe website creëren? Wij kunnen u daarbij ondersteunen.